Tennessee

View listings

tennessee.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Tennessee

Fastighet till salu i Tennessee

Det gränsar till 8 stater: Arkansas och Missouri i väst, Kentucky och Virginia i norr, North Carolina i öst och Mississippi, Alabama och Georgien i söder.

Tennessee är en sydlig amerikanska stat utan kust och gränsöverskridande hav. Nashville är huvudstaden och ligger i centrum av regionen och är hjärtat av countrymusikscenen, med den historiska Grand Ole Opry, Country Music Hall of Fame och Museum och ett legendariskt område fullt av landsorter som honky- tonk och danshall. Memphis, i det extrema sydvästet, är hemma för Graceland, hemma för Elvis Presley, rockspelet Studio Studio Sun Studio och Beale Street blues club.

Det genomsnittliga hemvärdet i Tennessee ökade med 8,7% under det senaste året och förväntas öka med 5,4% nästa år. Det genomsnittliga priset per kvadratmeter i Tennessee är 127 dollar.

Fastigheter till salu i Tennessee, särskilt i Memphis-området i juni minskade med 0,2% jämfört med för ett år sedan.

Letar du efter en bostad till salu i Tennessee? Undrar du var du kommer att få det bästa värdet? Denna rapport syftar till att identifiera de bästa platserna att köpa en fastighet till salu i Tennessee i år.

Vi har tittat på bättre nischplatser att köpa en fastighet till salu i Tennessee och fann att det bästa är i Middle Tennessee.

De bästa citaten är Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett och Lakeland.

Staden Nashville anses vara en av de främsta turistmålen speciellt för dess association med musik. Country Music Hall of Fame och Museum anses vara bland de största attraktionerna i staden, inklusive Gaylord Opryland Resort & Convention Center, Opry Mills köpcentrum och General Jackson Showboat.

Nashvilles musikaliska attraktioner kombinerat med olika universitet och högskolor har gjort Nashville till ett mycket populärt resmål för ungdomar och årtusenden, vilket har spelat en stor roll för att öka sin fastighetsmarknad och göra den till den första fastighetsmarknaden i Förenta staterna.

Staden namngavs för den tidigare Belle Meade Plantation från vilken staden byggdes. En av de mest intressanta aspekterna av Belle Meade bostad är dess närhet till Green Hills, West End och de livliga stadsgatorna i Nashville. En av Belle Meades mest kända husägare är tidigare USAs vice VD Al Gore.

Hendersonville är en större medelstora stad som ligger i delstaten Tennessee. Med en befolkning på 57.050 personer och 13 beståndsdelar är Hendersonville det 11: e största samhället i Tennessee.

Hendersonville egenskaper till salu är bland de dyraste i Tennessee, även om värdena i Hendersonville-hemmet inte är jämförbara med de dyrare egenskaperna i USA.

Hendersonville är en etniskt varierad stad. Majoriteten av Hendersonville-boende rapporterar att deras ras är White, följt av svart eller afroamerikanskt. Viktiga släktingar till människor i Hendersonville inkluderar engelska, irländska, italienska och skotska.

Det vanligaste språket i Hendersonville är engelska. Andra viktiga språk som talas här inkluderar spanska och franska.

Bartlett är en större medelstora stad som ligger i delstaten Tennessee. Med en befolkning på 58.622 personer och 11 beståndsdelar är Bartlett det 10: e största samhället i Tennessee.

Bartletts egendom till salu är bland de dyraste i Tennessee, även om Bartletts värderingar inte är jämförbara med de dyrare egenskaperna i USA.

Bartlett är en utmärkt plats för familjer med en lycklig kombination av bra skolor, låg brottslighet. Bartlett har verkligen några av de funktioner som familjer verkar välja att leta efter en fastighet till salu i Tennessee. Bartlett är inte perfekt och om du gillar det frenetiska nattlivet är det inte ditt ideal. Men övergripande är det ett solid samhälle, med många saker att rekommendera som familjeliv.

Bartlett är en mycket etniskt annorlunda stad.

Lakeland är en liten stad, det är det 47: e största samhället i Tennessee. Det är en absolut klumpig stad och en stad av säljare och anställda, professionella och chefer.

Lakeland är en mycket bilinriktad stad och få personer väljer alternativa transportsätt, som kollektivtrafik, cykling eller promenader.

Den här staden är en av landets mest utbildade städer. 45% av vuxna i Lakeland har minst en universitetsexamen.

  •  
    Flytta till Texas: allt du behöver veta

    Flytta till Texas: allt du behöver veta '' Lone Star State '' '' den ensamma stjärnans stat ''. Så här definieras Texas, en nation vars motto är "vänskap". Efter flera självständighetskrig, blev det en del av Förenta staterna år 1845. Denna union förlorade emellertid inte Texas sin sanna unika id ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 14873

Försäljning Åkermark, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

197,084.60SEK
Försäljning
Åkermark

4046 m²
DEN 1 acre har träd. Det är i ett mycket tyst, NICE SUBDIVISION.WOULD vara perfekt för BUIDERS eller för privat bruk. Perfekt för en AFRAME eller käll...
UNAVAILABLE
Cod. 9774

Försäljning Butik, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

1,555,931.03SEK
Försäljning
Butik

3000 m²
Stor bit, premium, 10 år i branschen. bekvämt lagra och Gaz stationen
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB